‘je hart open stellen
je mens-zijn tonen
en helpen naar vermogen…

 

…dat zijn mijn kernwaarden
daar streef ik naar’

Ik ben Marijn Brandsen en Schrijfgedachten voelt voor mij als het kunnen weggeven van een gekregen cadeautje. Lang hield ik de teksten voor mijzelf, je weet wel, lekker veilig, want het is toch raar om je gevoel te delen? Maar mensen om mij heen lieten blijken: ‘Marijn, dit moet je niet meer voor jezelf houden.’ Dat was voor mij de stap over de drempel en de start van Schrijfgedachten. 

Bekijk mijn insta-account @schrijfgedachten voor mijn inspiraties, gedachten en verwondering: een insta-tuin vol onverwachte klavertjes vier. 

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je met mij contact opnemen?

Ik ga graag met jou de verbinding aan om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen:

@schrijfgedachten